vol liefde leven

Over levensvisie, levensvragen en spiritualiteit

Wat mag ik voor jou betekenen?

In de afgelopen jaren heb ik mogen ontdekken, dat mijn gave op verschillende manieren tot uiting komt. Ook hoor ik van anderen, dat deze toeneemt in kracht. Steeds meer mensen mag ik helpen. Dat vervult me met blijdschap en dankbaarheid.

In de tekst, waarin ik vertel over de ontwikkeling van mijn gave, heb ik het mediumschap al benoemd. Danie, hoor of voel ik de energie van overleden zielen/dierbaren. Soms heb ik ter ondersteuning een foto nodig om contact te maken met de overleden ziel. Die foto heb ik het liefst op papier en het is van belang, dat de persoon in kwestie er alleen op staat. Anders roep ik ongewild ook de energie van de andere persoon of personen op. Dit kan verwarrend werken, dat kun je je voorstellen. Maar vaak is een foto helemaal niet nodig. Als ik met iemand heb afgesproken om een foto van zijn of haar dierbare te lezen, komt die dierbare vaak al voor de afgesproken tijd ‘door’. Of hij of zij staat vol ongeduld op me te wachten…

Voor mij is het vanzelfsprekend, dat ik overleden zielen altijd met respect bejegen. Daarom vraag ik vooraf toestemming om contact te mogen leggen. Het antwoord kan dus ook nee zijn!

Omdat ik boodschappen zeer serieus neem en omdat ik weet dat het voor zielen veel energie kost om ‘door’ te komen, gebruik ik mijn gave niet om te bewijzen dat er meer is tussen hemel en aarde. Mijns inziens zijn er voldoende mensen die dat doen. En die dat heel goed doen bovendien!

Het is ook mogelijk om op zielsniveau, dus op onderbewust niveau, contact te maken met mensen, die nog hier op aarde zijn. Denk hierbij vooral aan jonge kinderen, baby’s en dieren. Zij kunnen immers niet vertellen, waar ze last van hebben. Ook dan vraag ik toestemming en de ziel bepaalt, of en hoe lang er contact is en wat hij of zij wil vertellen.

Daarnaast mag ik mensen ook helpen door pijn weg te nemen, ook wel ‘healing’  genoemd. Soms mag ik echt genezen, soms is er sprake van (tijdelijke) verlichting.

Er zijn ook mensen die ik niet kan helpen. Het is namelijk niet altijd de bedoeling dat ik pijn wegneem. Pijn kan ook een functie hebben, namelijk om je geest iets duidelijk te maken. Denk maar aan spreekwoorden als; ermee in je maag zitten, een steen op je maag, er hoofdbrekens van hebben, enzovoort. Het is dan de bedoeling, dat het achterliggende, psychische probleem wordt opgelost.

Zo heb ik ooit iemand met flinke migraine geholpen. Gemiddeld had ze vier of vijf dagen per week ernstige aanvallen, waardoor ze niet meer kon functioneren. Door haar een healing te geven, was ze weer een paar weken aanvalsvrij. Na een paar behandelingen kreeg ik door, dat haar migraine werd veroorzaakt door een onderliggend probleem. Ze zou de dood van haar vader, een jaar geleden, niet goed verwerkt hebben. De vrouw in kwestie kon dit beamen. De migraineaanvallen waren na zijn dood begonnen. Ze had het in die tijd erg druk gehad met haar werk, waardoor ze zichzelf geen tijd had gegund om te rouwen. Nu werd ze dus letterlijk teruggefloten… Samen hebben we bekeken, hoe ze dit verlies alsnog een plaats kon geven. Door haar handvatten te geven, kon ze hier na één gesprek zelf mee aan de slag. Op een enkel licht aanvalletje na heeft de dame in kwestie geen migraine meer gehad.

Toen ik deze gave pas had ontdekt, dacht ik een tijdje, dat ik alleen kon healen door  mensen aan te raken. Vaak blijkt dat ook de meest efficiënte manier. Ik heb ondertussen echter ook mensen geholpen, door bij hen in de buurt te zijn of naast hen te zitten. Ook via een foto healen is mogelijk. Wel pik ik de energie van iemand gemakkelijker op, als ik die energie al persoonlijk heb ervaren. Zeer recent heb ik bij mensen hun lichamelijke en geestelijke pijn verlicht via een live video op de pc en via beeldbellen. 

Wat ik fantastisch vind om te doen, is het healen van dieren. Zij komen vaak uit zichzelf naar me toe en gaan dan met hun pijnlijke lichaamsdeel naar me toe staan. Ik hoef dan enkel mijn hand op of bij die plek te leggen. Op het moment dat het voor hen voldoende is, lopen ze weer bij me vandaan.

Met klem wil ik benadrukken, dat ik geen arts ben! Ik raad je daarom altijd aan, om met klachten een arts te raadplegen.

Als alles samenvalt…

Niet alleen mijn gave zet ik in om mensen te helpen. Mijn opleiding en werkervaring als maatschappelijk werker blijken zeer verdienstelijk te zijn. Als ik bijvoorbeeld doorkrijg, dat iemand mag leren loslaten, hoe doe je dat dan? Vanuit deze achtergrond heb ik de tools gekregen om iemand hiermee te ondersteunen.

Ook mijn levenservaring blijkt ook goed aan te sluiten en werkt vaak verrijkend. Wil je hierover meer lezen, kijk dan op de home pagina onder het kopje ‘Over mij’.

 De opleiding tot Re-Attach therapeut past naadloos in het geheel en vormt voor sommige mensen een perfecte aanvulling. Voor alle duidelijkheid; Re-Attach is een wetenschappelijk onderbouwde methodiek, die, net als maatschappelijk werk, niet onder de noemer ‘spiritualiteit’ valt. Onder het kopje ‘ReAttach’ vind je meer informatie hierover.

Er is dus een veelvoud aan mogelijkheden en combinaties daarvan. Samen onderzoeken en bespreken we, wat voor jou de beste weg is. Deze weg kan uiteraard altijd worden bijgesteld.

On je een indruk te geven, volgt hier een opsomming van een aantal mogelijkheden. Deze lijst is niet compleet en groeit nog steeds.

Inmiddels heb ik onder andere mensen geholpen die last hadden van:

Perfectionisme, faalangst, de psychische, onderliggende problemen met lichaamsgewicht, levensvragen, vragen omtrent je levensdoel, vragen over opvoeding of zorgen over de ontwikkeling van je kind, burn-out, rouw- en verliesverwerking, psychosomatische klachten, autisme en aanverwante stoornissen, mensen met Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH), border-line.

Heb jij andere klachten of vraag je je af wat ik voor jou kan betekenen? Stuur een mail naar info@volliefdeleven.nl met daarin kort je vraag en telefoonnummer. Ik neem dan zo spoedig mogelijk contact met je op.